Pajurei 3
Residence
100

Despre Dezvoltator

Afacere integrată de familie, condusă de muncă, etică și inovație în a îmbunătăți experiența clienților

InteRo Property Development este dedicat construirii proiectelor de excelență și prestigiu. Misiunea noastră este să dezvoltăm proiecte ample, cu un impact puternic, care oferă o experiență unică prin design integrat și inovație.

Proiectele InteRo îmbunătățesc stilul de viață al tuturor locuitorilor, furnizând soluții de calitate și inovatoare pentru viețile și locuințele rezidenților.

Michael Topolinski III, Michael Topolinski IV, Tyler Topolinski și Ashton Topolinski au construit InteRo Property Development de la zero, în echipă. Familia născută în Canada s-a mutat în București, România, în 2006, în căutarea oportunităților de investiții imobiliare și a observat o mare oportunitate de afaceri, care a dat naștere companiei de succes în domeniul imobiliar pe care o cunoaștem astăzi, InteRo.

Viziunea Noastră

Viziunea noastră este să fim un dezvoltator imobiliar de top în România, cunoscut pentru construirea de proprietăți inovatoare și durabile care îmbunătățesc viața oamenilor și a comunităților. Misiunea noastră este să proiectăm, să construim și să gestionăm proprietăți care respectă cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate, contribuind în același timp la crearea de valoare pentru clienți, investitori și societate.

InteRo Property Development este o companie de dezvoltare imobiliară care și-a stabilit prezența în România. Compania a fost înființată în 2006 cu viziunea de a deveni un dezvoltator imobiliar de top care proiectează, construiește și gestionează proprietăți inovatoare și durabile în România. Misiunea noastră este de a oferi proprietăți de înaltă calitate care să satisfacă nevoile vieții urbane moderne, contribuind în același timp la crearea de valoare pentru clienți, investitori și societate. Compania a finalizat cu succes mai multe proiecte în România și lucrează în prezent la mai multe proiecte viitoare, precum Pajurei 3 Residence, SunLight Residence și SkyLight Residence fiind pe lista următoarelor proiecte.

6
Proiecte
3. 497
Apartamente
350. .948
Suprafață totală de birouri construită (estimat)
804. 695
Suprafață totală construită (estimat)

Alte Proiecte

InteRo Property Development este o companie de dezvoltare imobiliară la scară mare cu proiecte imobiliare în București, România. Proiectele rezidențiale NorthLight Residence și New Confort City sunt populate de locuitori care se simt în siguranță. Pajurei 3 Residence este primul nostru proiect de lux și așteptăm cu nerăbdare să îl împărtășim cu voi!

Echipa

MICHAEL TOPOLINSKI III

FONDATOR ȘI PROPRIETAR

Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul imobiliar, dezvoltare și producție, Michael s-a mutat în România în 2006 și a achiziționat mai mult de 800 de apartamente, precum și platforma Dacia Textila de 52.000 mp din Bucureștii Noi. În 2012, Michael a achiziționat fosta Platformă Vulcan de 78.000 mp de pe strada Progresului și a dezvoltat împreună cu alți parteneri Vulcan Value Retail Center. După vânzarea a 50% din Vulcan Value Retail Center în 2013, Michael a achiziționat fosta platformă de pompe Aversa de 97.000 mp de pe Ziduri Moși, Obor.

În 2019, Michael a lansat InteRo alături de copiii săi, concentrându-se pe dezvoltarea de proiecte imobiliare cu design atrăgător și inovatoare. În prezent, Michael conduce dezvoltarea proiectului Bucureștii Noi și SkyLight Residence, având planuri de a achiziționa mai multe parcele mari și de a contribui la modelarea peisajului urban din București.

MICHAEL TOPOLINSKI IV

ASOCIAT MINORITAR, PARTENER ȘI DIRECTOR DE VÂNZĂRI

Michael Topolinski IV este asociat minoritar, partener și directorul departamentului de vânzări la InteRo Property Development. Michael conduce departamentul și echipa de vânzări pentru a se asigura că toate proiectele încheie vânzări care depășesc obiectivele financiare ale companiei. În plus față de cei peste 7 ani de experiență în vânzări ai lui Michael, el se ocupă și de portofoliul de închirieri, inițiază oportunități de investiții și conduce proiecte inovatoare pentru a stimula creșterea InteRo.

TYLER TOPOLINSKI

ASOCIAT MINORITAR, PARTENER ȘI DIRECTOR DE CONSTRUCȚII

Tyler Topolinski este asociat minoritar, partener și directorul departamentului de construcții la InteRo Property Development. Tyler conduce și gestionează departamentul de construcții al companiei, asigurându-se că se implementează protocoale și procese adecvate pe șantier și în echipa sa. În plus față de coordonarea departamentului de construcții pentru toate proiectele, Tyler are și experiență în obținerea autorizațiilor, lucrând alături de cei mai buni arhitecți din oraș, și duce inovația mai departe împreună cu frații săi și partenerii de afaceri.

ASHTON TOPOLINSKI

ASOCIAT MINORITAR, PARTENER ȘI DIRECTOR DE MARKETING & BRANDING

Ashton Topolinski este asociat minoritar, partener și director al departamentului de marketing și branding la InteRo Property Development. Ashton conduce departamentul de marketing și își gestionează echipa pe toate nivelurile - profesional, mental și emoțional. Ea se mândrește cu modelarea unor colegi de echipă puternici, pentru a executa toate campaniile cu excelență și pentru a genera potențiali cumpărători de înaltă calitate pentru echipa de vânzări. În plus față de marketing, Ashton conduce strategia de brand a companiei, sustenabilitatea și inovația.

Topolinski Family
InteRo Property Development lansează primul showroom imobiliar bazat pe tehnologie
InteRo Property Development, deținută de familia canadiană Topolinski, duce inovația în domeniul imobiliar la un nivel superior odată cu lansarea Showroom Pajurei 3 Residence Concept, un concept de ultimă generație bazat pe tehnologie, ce revoluționează experiența clienților pe piața exclusivă a imobiliarelor de lux.

Citește mai multe despre familia Topolinski →

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.