Pajurei 3
Residence
100

Showroom Concept

Showroom Concept este un punct de întâlnire unic pentru membrii comunității care doresc să afle mai multe despre Pajurei 3 Residence și apartamentele disponibile pe care le oferim.

InteRo Property Development este primul dezvoltator imobiliar care a creat acest concept inovator. Acesta este primul showroom care nu doar că oferă cumpărătorilor interesați informații despre apartamente, ci îmbunătățește totodată experiența de cumpărare cu ajutorul hub-ului tehnologic interactiv.

Hub Tehnologic Interactiv
Este locul în care agenții prezintă apartamentele disponibile într-o vizualizare 3D, astfel încât cumpărătorii să-și poată imagina noua locuință cu ajutorul experienței captivante a căștilor VR. InteRoVerse, o platformă virtuală pentru toate proiectele imobiliare InteRo, este prima platformă care aduce locuințele într-o perspectivă virtuală realistă.
Consultanță dedicată
În showroom clienții noștri pot discuta cu echipa de consultanță financiară, pentru a discuta despre oportunitățile de plată, precum și alte subiecte relevante domeniului financiar. De asemenea, pot afla mai multe informații despre finisajele puse la dispoziție de către InteRo sau pot primi o recomandare pentru a lucra cu un specialist în designul interior.
Pajurei 3 Residence
Oferă clienților o experiență elegantă și rafinată, cu o asistență de cea mai bună calitate pentru clienți. Din momentul în care ajungeți în Showroom-ul Concept, managerul nostru de showroom vă întâmpină și vă oferă suportul necesar. Cu siguranță, vizita la Showroom-ul Concept o să vă facă să vă simțiți ca acasă!

Explorează Showroomul nostru

Fă primii pași către locuința visurilor tale și programează o vizită în Showroom! Aici poți explora finisajele, materialele și accesoriile disponibile, poți discuta despre opțiunile de personalizare și poți vedea cum va arăta viitorul tău apartament. Echipa noastră dedicată este dornică să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie.

Programează o vizităProgramează o vizită
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.