Pajurei 3
Residence
100

Redefinim luxul printr-un stil de viață sustenabil și eficient

Pajurei 3 Residence este construit luând în considerare impactul asupra mediului, pentru a simplifica și a eficientiza traiul de zi cu zi al oamenilor, prin confortul oferit de design și tehnologii durabile. Colaborăm cu BuildGreen România pentru a construi o clădire eficientă din punct de vedere energetic și pentru a obține Certificatul de Excelență BREEAM.

Standardele nZEB (Clădire cu consum de energie aproape zero) se vor reflecta prin design și tehnologii durabile. Analiza modelării energetice va fi, de asemenea, finalizată, concentrându-se pe reducerea emisiilor de energie și de carbon.

Caracteristici sustenabile

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ ȘI ENERGII REGENERABILE
Stații de încărcare pentru mașini electrice
Fațadă ventilată
Sistem de încălzire în pardoseala cu module termohidraulice
Unități VRV/VRF pentru răcire
Panouri fotovoltaice
Sistemul de ventilație este de tip descentralizat, compus din ventilatoare cu recuperatoare de căldură integrate în fiecare cameră de locuit (living și dormitor)
Încălzire centralizată cu centrală termică pe gaz cu randament de 96%
Chillere cu un coeficient performant mai mare decât în mod obișnuit (EER=3,2)
CONSERVAREA ȘI GESTIONAREA APEI
Irigare eficientă pentru optimizarea consumului de apă
Unități sanitare eficiente cu debit redus
MATERIALE DE CONSTRUCȚII SUSTENABILE
Proiectarea corectă a iluminatului și instalarea lămpilor LED pentru eliminarea poluării luminoase
Utilizarea materialelor de construcție durabile și sănătoase (compuși organici slab volatili), precum Silka.
GESTIONAREA DEŞEURILOR ŞI RECICLARE
Sortare în vederea reciclării la fața locului
Educare în privința scalării operațiunilor sustenabile ale clădirii (eficiență energetică, compostare, sortarea deșeurilor).
CONTROLUL CLIMATIZĂRII ȘI AL CĂLDURII
Controlul climatizării și al căldurii se realizează prin sistemul Smart Home. Acest sistem oferă posibilitatea proprietarilor de a gestiona consumul de energie, în funcție de nevoile acestora.

Utilizarea terenului

Diferite nivele verzi orizontale

Energie

Energie regenerabilă

Certificare BREEAM

Stații de încărcare pentru vehicule electrice

Bunăstare

Zonă pentru câini

Bunăstare

Piscine

Bunăstare

Centru comunitar

Conectivitate Wi-Fi în toate zonele accesibile

Apă

Microclimat

Poluare

Enclavă verde

Materiale

Materiale durabile

Deșeuri

Integrare completă a resurselor de teren (4 terenuri)

Transport

7 minute de mers pe jos până la stația de metrou

3 minute de mers pe jos până la stația de tramvai

4 minute de mers pe jos până la stația de autobuz

Management

Afacere de familie

Oameni talentați

Abordare axată pe comunitate

Construim eco pentru un viitor mai bun

Pajurei 3 Residence își propune să contribuie la economia națională, îndeplinind standardele de sustenabilitate din cadrul Strategiei de Dezvoltare Durabilă 2030 a României.
34%
mai puțin consum de electricitate
57%
mai puțin consum de gaz natural
43%
mai puțin consum de apă potabilă față de o clădire standard
41%
mai puține emisii de gaze cu efect de seră
83%
mai puține deșeuri de construcție redirecționate

InteRo colaborează cu BuildGreen pentru un proiect rezidențial de top, eficient din punct de vedere energetic

BuildGreen este un consultant lider în domeniul proiectării, dezvoltării și certificării clădirilor durabile în Europa Centrală și de Est. Din 2009, compania și-a construit un palmares internațional impresionant, marcat de numeroase realizări record în zece țări: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Liban, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Regatul Unit.
BuildGreen a finalizat pre-evaluarea Pajurei 3 Residence, iar proiectul este pe drumul cel bun. Scorul verde este considerat un nivel Excelent și toate caracteristicile sustenabile de design au fost implementate în conceptul de design.
Pajurei 3 Residence va mai avea încă două evaluări realizate de către BuildGreen, pe durata construcției și după finalizarea proiectului, pentru a se asigura că toate criteriile de eficiență energetică sunt îndeplinite.

Avantajele unui trai sustenabil de lux

  • Apartamentele sunt ușor de întreținut pe termen lung, cu caracteristici de design ecologice care sunt eficiente și respectă ecosistemul prin eliminarea deșeurilor în exces, utilizarea eficientă a apei și reducerea emisiilor de gaze.
  • Spațiile verzi vor oferi rezidenților un mediu relaxant, pentru muncă la distanță confortabilă, reducând stresul și acordând prioritate sănătății mintale.
  • Locuitorii vor beneficia de un design durabil, prin reducerea costurilor pentru utilități și taxele de administrare a proprietății pentru întreținerea apartamentului.
  • Valoarea locuinței crește treptat în timp, deoarece facilitățile eficiente energetic sunt unice pe piață, iar designul apartamentelor se diferențiază de alte proiecte de lux.

Explorează Showroomul nostru

Fă primii pași către locuința visurilor tale și programează o vizită în Showroom! Aici poți explora finisajele, materialele și accesoriile disponibile, poți discuta despre opțiunile de personalizare și poți vedea cum va arăta viitorul tău apartament. Echipa noastră dedicată este dornică să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie.

Programează o vizităProgramează o vizită
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.