Pajurei 3
Residence
100

Lasă-te învăluit de un stil de viață luxuriant

Piscină comună în aer liber
Zonă de barbeque
Sală de fitness
Cinema
Sală de petreceri
Loc de joacă pentru copii
Spațiu de joacă pentru câini
Grădină englezească și spații verzi

Oază privată în aer liber la îndemâna ta

Bucură-te de escapade la piscina privată din interiorul complexului rezidențial, o oază primitoare, dotată cu zonă de barbeque. Aici, te poți relaxa pe șezlonguri, într-o atmosferă relaxantă, oferită de spațiile verzi bogate, incluzând grădina noastră englezească, sau poți găzdui serate de neuitat în aer liber.

Sală de fitness privată aproape de casă

Susține-ți un stil de viață sănătos cu propria sală de fitness echipată complet, concepută pentru a se adapta locuitorilor cu un program încărcat și pentru a oferi o stare de bine datorită antrenamentelor ușor de programat și realizat. Bucură-te de confortul de a face sport la doar câțiva pași de acasă, în intimitatea unei comunități selecte.

Divertisment la cele mai înalte standarde

Descoperă un spațiu inedit dedicat divertismentului rafinat în interiorul complexului rezidențial, unde cinematograful privat îți oferă seri captivante de film, alături de familie și prieteni. Organizează petreceri sofisticate sau adunări intime în sala de petreceri, unde evenimentele speciale din viața ta devin memorabile.

Loc de joacă pentru copilul tău, la doi pași de casă

Pășește într-un complex rezidențial unde eleganța se îmbină cu viața de familie în cadrul Pajurei 3 Residence. Locul de joacă pentru copii nu doar că va stârni bucurie zi de zi, ci va garanta și un spațiu sigur pentru joacă neîntreruptă. La doar câțiva pași de locuința ta, comunitatea noastră rafinată devine oaza momentelor neprețuite, într-un mediu potrivit familiilor.

Pajurei 3 Residence Club

Cel mai nou și exclusivist club din București

Bine ai venit la Pajurei 3 Residence Club, unde membrii se bucură de o serie de facilități de neegalat. Odată ce achiziționezi un apartament, ai automat acces la toate facilitățile complexului. Proiectul oferă viitorilor cumpărători privilegiul de a se bucura de o piscină modernă în aer liber rezervată locuitorilor complexului rezidențial, o sală de fitness de ultimă generație, un loc de joacă atractiv pentru copii, cinema și o sală de petreceri sofisticată. Pajurei 3 Residence Club oferă o oază de lux și relaxare, promovând o comunitate distinsă de indivizi cu valori similare, care apreciază bunăstarea, intimitatea și un mod de viață excepțional.

Pregătim cele mai bune experiențe pentru rezidenți

Cea mai bună experiență a clienților începe în momentul în care trec pragul showroom-ului nostru și continuă inclusiv după mutare. Conceptul nostru de showroom asigură clienților o experiență de primă clasă, așa că devine ușor să-ți alegeți mobilierul și finisajele ideale. În plus, agenții noștri se vor asigura că procesul de cumpărare și mutare este impecabil.

Membrii clubului vor avea acces la o serie de evenimente prestigioase găzduite de partenerii noștri de top, precum și la evenimente noastre private exclusiviste. Mai mult, se vor bucura de reduceri avantajoase oferite de colaboratorii noștri.

Trimite Mesaj

Ia legătura

Ia legătura
Ia legătura
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.