Pajurei 3
Residence
100

Pajurei 3 Residence

Arta de a trăi rafinat

160 de apartamente dezvoltate în două faze. Faza 1 va cuprinde 87 de apartamente spectaculoase, iar Faza 2 va cuprinde alte 73 de unități rezidențiale de lux. Este disponibilă o gamă largă de tipuri de apartamente, inclusiv apartamente cu 2 camere, 3 camere și penthouse-uri spațioase cu 3 sau 4 camere.
Apartamente cu grădină & Penthouse-uri
Stația de metrou Jiului se află la 5 minute de mers pe jos de complexul rezidențial
Piscină exterioară de lux, sală de petreceri, cinema
Apartamente Smart Home ce creează locuințe sustenabile

Locație

Accesibilitate fără efort din propriul tău retreat de lux

Descoperă locația excepțională a complexului nostru rezidențial de lux, în zona Pajura, de unde te bucuri de conexiuni fluide cu mijlocul orașului, către cartierele din nord și către aeroport.

Facilități

Stil de viață extraordinar, confort facil

Experimentează următorul nivel al traiului de lux la Pajurei 3 Residence, unde toate facilitățile rafinate te întâmpină fără să părăsești locuința.

Bucură-te de relaxare cu o piscină privată în aer liber și zona de barbeque.

Rămâi în formă și plin de energie la sala de fitness complet echipată.

Organizează întâlniri de neuitat în sala de petreceri sau bucură-te de seri de film liniștite în cinematograful privat.

Copiii se vor distra neîntrerupt la locul de joacă dedicat, în timp ce spațiile verzi luxuriante mențin o atmosferă liniștită.

Organizează propriile serate de film în cinematograful privat și întâmpină-ți gazdele cu divertisment de lux, confort și momente de neuitat.

Alătură-te clubului Pajurei 3 Residence și bucură-te de beneficii exclusive

Membrii comunității noastre aspiră la un stil de viață rafinat, prin urmare se vor bucura de facilități de lux, precum piscină în aer liber și zonă de barbeque, sală de fitness bine echipată, sală de petreceri și cinema privat.

Tehnologii Smart Home pentru un stil de viață sustenabil

Descoperă o nouă eră a traiului inteligent în complexul nostru rezidențial de lux, unde tehnologia de ultimă oră se întâlnește cu sustenabilitatea, pentru a-ți simplifica stilul de viață și a-ți permite să te bucuri de confort mai mult ca niciodată.

  • Răcire, încălzire, umbrire și iluminare inteligentă
  • Irigații (doar pentru apartamentele de la parter/penthouse)
  • Citirea contoarelor pentru consumul de utilități
  • Acces cameră clădire și acces cameră apartament

Misiunea noastră

Misiunea Pajurei 3 Residence este de a crea o comunitate de locuitori ce apreciază un stil de viață luxos, în București.

Redefinim luxul printr-un stil de viață sustenabil și eficient

InteRo Property Development își propune să inspire un stil de viață simplificat și eficient prin intermediul confortului oferit de designul și tehnologiile sustenabile. Pajurei 3 Residence obține certificarea BREEAM Excellent conform standardului BREEAM International New Construction v6 (sD250).
  • Pentru a asigura confortul de lungă durată al locuitorilor, acordăm prioritate eficienței energetice, conservarii apei și calității aerului din interior drept criterii principale în elaborarea soluțiilor durabile.
  • Vom oferi locuitorilor un mediu verde și sănătos prin gestionarea deșeurilor, prin implementarea măsurilor de sănătate și siguranță, prin grijă față de mediul înconjurător și prin utilizarea unor practici orientate spre eficiența energetică.
În parteneriat cu BuildGreen, o firmă renumită de consultanță ESG și sustenabilitate din Europa Centrală și de Est, primim sfaturi specializate privind proiectarea durabilă, neutralitatea în emisiile de carbon, decarbonizare, audit și certificare.

Trimite Mesaj

Ia legătura

Ia legătura
Ia legătura
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.