Pajurei 3
Residence
100
Finisaje

Îți prezentăm excelența în design-ul interior

Pajurei 3 Residence redefinește luxul, confortul și exclusivitatea, tocmai prin rafinamentul design-ului interior, conceput special pentru complexul nostru rezidențial. Membrii Clubului Pajurei 3 Residence se vor bucura de o selecție atentă de finisaje pentru apartamente care întruchipează apogeul calității și al esteticii.

În spatele conceptului

Familia Topolinski, dezvoltatorii Pajurei 3 Residence au fost inspirați când au vizitat proiecte imobiliare de top din Statele Unite ale Americii. Reședința Pajurei 3 oferă rezidenților amenajări de inspirație americană, cu câte o baie pentru fiecare cameră, spațiu mare pe balcon și spațiu generos de depozitare în bucătărie și în dormitor.

Finisaje alese și îmbinate cu gust

Aceste uși de apartamente, parchet, plintă, gresie și obiecte sanitare au fost atent selectate printr-un proces de licitație complex realizat de echipa de construcții InteRo, ce a durat în jur de 3-4 luni și a constat în intrarea echipei pe piață, aflând mai multe despre finisajele de lux, printr-o abordare estetică și tactilă. Deoarece punem clientul pe primul loc, suntem siguri că aceștia vor fi mulțumiți de calitatea și designul finisajelor.

Clienții noștri se vor bucura de finisaje selectate riguros de către echipa noastră. Aceste finisaje sunt produse în Italia, Spania și Germania - ușile și pardoseala de tip parchet triplustratificat provin din Germania, gresia provine din Italia, majoritatea obiectelor sanitare provin din Spania, iar mobilierul pentru lavoar provine din România.

  • Prüm pentru ușa de la intrarea în apartament și ușile apartamentului (din Germania)
  • Haro pentru pardoseala de tip parchet triplustratificat (din Germania)
  • Sichenia pentru plăcile ceramice de interior și exterior (din Italia)
  • Roca pentru lavoarul, vasul de toaletă, bateriile și cada (din Spania)
  • Terramob pentru mobilierul lavoarului din baie (din România)
  • Dalet pentru oglindă, sticla și cădița de duș (din România)
  • Apartamentele de tip penthouse beneficiază de un lavoar din compozit de la Casa Antoris (din Italia). De asemenea, cada este de tip “freestanding”, iar bateriile încastrate.

În cazul în care clientul a achiziționat apartamentul din cadrul Pajurei 3 Residence fără finisaje incluse, atunci poate lua legatura cu reprezentanții noștri de vânzări pentru a fi pus în legatură cu un designer de interior recomandat.

Explorează Showroomul nostru

Fă primii pași către locuința visurilor tale și programează o vizită în Showroom! Aici poți explora finisajele, materialele și accesoriile disponibile, poți discuta despre opțiunile de personalizare și poți vedea cum va arăta viitorul tău apartament. Echipa noastră dedicată este dornică să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie.

Programează o vizităProgramează o vizită
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.