Pajurei 3
Residence
100

Parteneri

Ashton Topolinski, Directorul Departamentului de Marketing și Branding la InteRo Property Development, și-a propus să construiască brandul de la zero. Ashton este unul dintre cei patru parteneri de afaceri la InteRo, ea, tatăl ei și frații ei conducând compania.

Având în vedere experiența lui Ashton în domeniul marketingului și abilitatea ei de a înțelege oamenii, a încercat să se conecteze cu oameni de afaceri muncitori și companii care se aliniază cu valorile de bază ale InteRo.

În timpul licitației de design de trei luni pentru Conceptul de Showroom al Pajurei 3 Residence, Ashton s-a întâlnit cu câțiva designeri de interior de top din București și a evaluat experiența și viziunea acestora. Ashton a fost hotărâtă în ceea ce privește aspectul imaginat pentru showroom și a dorit să se asigure că acesta include un spațiu polivalent - Zonă de Lounge, Centru Tehnologic și Centru de Design.

Ashton a stabilit parteneriate solide cu Modular Plus, MetaWealth, Sabon, Bucharest Real Estate Club, Bright Spaces, BuildGreen, KBOX, United Way și CodeForge.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.